Туркменистан

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Туркменистан

Имот за продажба в Туркменистан

Туркменистан е централна азиатска държава, граничеща с Афганистан, Иран, Казахстан и Узбекистан. Той гледа към Каспийско море. До 1991 г. е част от Съветския съюз. Той е богат на газови находища, а столицата му е Ашхабад.

Интересувате ли се от имот за продажба в Туркменистан? Туркменистан има петия по големина резерв на природен газ в света, но също така и едно от най-корумпираните и репресивни правителства в света, така че не е добро място за търсене на имот за продажба. Доскоро великият Туркменбаши Ниязов чрез огромен култ към личността концентрира силата изцяло в своята

ръце, контролираха медиите, забраниха операта, балета, брадите, дългата коса и възпроизвеждането на музика, записана по време на публични събития.

Туркменистан разрешава отдаването на земя под наем на чужденци за всеки период. Но рисковете са големи. Не на последно място е и валутният риск, представен от валутата на Туркменистан, Манат. Въпреки че секторът на недвижимите имоти е успял в много части на света, има поне едно процъфтяващо място: Туркменистан.

В центъра на града експроприациите продължават, докато бившите съветски квартали са унищожени, за да се освободи място за големи зелени открити пространства и нови улици, осеяни със сгради. Освен административните сгради са материализирани и десетки жилищни сгради с мраморни фасади. Така че тези проекти могат да предложат много имоти за продажба в Туркменистан.

Двата големи играчи в този бум са френски и турски компании, а конкуренцията става все по-тежка. Разбира се, Ашхабад не е единственото място, което се възползва от строителния бум. Много пари се изсипват в планирана туристическа зона в пристанищния град Туркменбаши.

  •  
    Преместване в Туркменистан. Емигрирайте и живейте в Туркменистан.

        Туркменската република, в сърцето на Централна Азия, може да бъде жизнеспособна алтернатива на ежедневната монотонност. Азиатските райони често не се вземат предвид при търсене на място за преместване. Това отчасти се дължи на липсата на стимули и увереност в такива конкретни реалности, от ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 13205

За продажба Тристаен, Туркменистан, Ashgabat, Ashgabat, villanova strisaili

191,668.40BGN
За продажба
Тристаен

378 m²
Прекрасен тристаен апартамент за продажба на отлично място в полу-централен район.
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB